tag:blogger.com,1999:blog-8996383685136403146.post194478492208323321..comments2024-01-24T18:57:42.565+02:00Comments on Virtuvės Fėjos: Pyragas su obuoliais ir razinomisAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/15316305573427616346noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8996383685136403146.post-77763865861753884112012-02-12T17:52:29.356+02:002012-02-12T17:52:29.356+02:00jei neturi Dr. Oetker mišinio obuolių pyragui ir p...jei neturi Dr. Oetker mišinio obuolių pyragui ir pyragą kepsi pati - naudok pudingo sluoksniui (šiiaip jis yra obuolių pyrago pakuotėj).Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15316305573427616346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8996383685136403146.post-25614962645296485132012-02-12T00:26:52.290+02:002012-02-12T00:26:52.290+02:00Kristina, o sakyk pudingo miltelius vietoj ko naud...Kristina, o sakyk pudingo miltelius vietoj ko naudot? :)keistai paprastahttps://www.blogger.com/profile/18080630376393489918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8996383685136403146.post-13480012338318041922012-02-11T17:40:19.802+02:002012-02-11T17:40:19.802+02:00Na, va, apetitas bežiūrint atsiranda ;). Pudingo s...Na, va, apetitas bežiūrint atsiranda ;). Pudingo sluoksnis puikus - net atšalus pyragus nesukietėja. Nūba toks pinkštutis viduje. Jei pati viską gaminsi - naudok pudingo miltelius. Rezultatas bus geras.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15316305573427616346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8996383685136403146.post-11332107439870707232012-02-11T00:27:29.335+02:002012-02-11T00:27:29.335+02:00man tas idaras mmmm atrodo.... pagrndui naudosiu m...man tas idaras mmmm atrodo.... pagrndui naudosiu migdolu miltus... na bet tas pudingas ant obuoliu.... kaip tik puse 11 vakaro ir ziurinet tokias foto :)))keistai paprastahttps://www.blogger.com/profile/18080630376393489918noreply@blogger.com