tag:blogger.com,1999:blog-8996383685136403146.post3920876268059900848..comments2024-01-24T18:57:42.565+02:00Comments on Virtuvės Fėjos: Diena su SVEIKI PRODUKTAI. Granola 3Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/15316305573427616346noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8996383685136403146.post-21480568601430604952014-07-01T12:42:26.775+03:002014-07-01T12:42:26.775+03:00nuostabus receptasnuostabus receptasPLASTIKINIAI LANGAIhttp://domuslangai.ltnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8996383685136403146.post-68305229103345230652013-01-31T10:19:21.368+02:002013-01-31T10:19:21.368+02:00To Anonimiškas: pateikėt klausimą, suradot jam ir ...To Anonimiškas: pateikėt klausimą, suradot jam ir atsakymą ;) Būtent, kad cukraus būna paties įvairiausio, skirtingais būdais apdirbto :) Cukrus, kaip ir bet koks kitas produktas, - savaime nėra blogis, jei saikingai naudojamas ;) Karštyje medus yra, prarasdamas gerąsias savo savybes, nerafinuotas cukrus ne, todėl, manau, sveikam maistui tikrai niekaip nepakenks šiek tiek cukraus cukrus :)Žinoma, galima dėti fruktozę, bet tai irgi saldiklis, kad ir iš vaisių pagamintas :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15316305573427616346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8996383685136403146.post-32440875516424486132013-01-30T16:47:24.126+02:002013-01-30T16:47:24.126+02:00Cukraus juk taip pat būna skirtingo. Narafinuotas ...Cukraus juk taip pat būna skirtingo. Narafinuotas ekoligiškas cukranendrių cukrus ar nerafinuotas palmių cukrus. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8996383685136403146.post-37006708344544997172013-01-30T16:12:51.724+02:002013-01-30T16:12:51.724+02:00Man irgi cukrus niekaip netinka su sveiku maistu :...Man irgi cukrus niekaip netinka su sveiku maistu :(<br />Aistenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8996383685136403146.post-38286735647546472622013-01-30T15:59:51.498+02:002013-01-30T15:59:51.498+02:00kaip cukrus siejasi su sveikata/sveiku produktu?kaip cukrus siejasi su sveikata/sveiku produktu?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8996383685136403146.post-2192349232491653792012-04-25T21:30:11.647+03:002012-04-25T21:30:11.647+03:00Gabija, jie verda apie 5 minutes, bet patys grūdai...Gabija, jie verda apie 5 minutes, bet patys grūdai dideli, išvirę nebūna tąsūs. Puri košė būna. Granola, žinok, nekieta ir nesprangi - traškūs dribsniai būna apkepinti su cukrumi ir medumi.<br />Tikrai labai siūlau pabandyti pasigaminti.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15316305573427616346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8996383685136403146.post-30852380999753384752012-04-25T20:41:26.499+03:002012-04-25T20:41:26.499+03:00O šie dribsniai - iš tų ilgai verdamų? Klausiu dėl...O šie dribsniai - iš tų ilgai verdamų? Klausiu dėl to, kad su "senoviškais", ilgai verdamais dribsniais granola išeina kietoka, o su greičiau išverdančiais niekad nebandžiau.Gabijahttps://www.blogger.com/profile/08937507519444805637noreply@blogger.com