Virtuvės Fėjos

Virtuvės Fėjos

2011 m. balandžio 29 d., penktadienis

Obuoliene ir jogurtu pertepti vafliai


Šių minkštučių vaflių neliko bematant...

Reikės:

4 didelių apvalių vaflių lakštų
200 ml natūralaus jogurto
200 ml obuolienės
3 V Š skysto medaus
2 V Š kokoso drožlių
1 V Š aguonų

Gaminimas:

Obuolienę sumaišiau su natūraliu jogurtu.
Įdaru ištepiau kiekvieną vaflių lakštą ir sudėjus vieną ant kito susluoksniavau.
Prispaudžiau.
Palikau 4 valandoms, kad vafliai suminkštėtų.
Viršutinį sluoksniuotų vaflių paviršių aptepiau skystu medumi (jei tokio neturite, išlydykite medų ant silpnos ugnies).
Apibarsčiau kokoso drožlėmis ir aguonomis.
Supjausčiau gabalėliais.
SKANAUS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą