Čia tam atvejui, kada norisi kažko gaivaus, o vaisių pintinėje pūpso apelsinas, keli kiviai, šaldytuve rastumėte žalialapę salotą.
1 skanautojuiReikės:
1 apelsino
1 saujos razinų
1 kivio
1 arbatinio šaukštelio kokoso drožlių
1 arbatinio šaukštelio medaus
1 arbatinio šaukštelio alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelio druskos
1 žiupsnelio cukraus
1 salotos lapo
1 saujos razinų
1 kivio
1 arbatinio šaukštelio kokoso drožlių
1 arbatinio šaukštelio medaus
1 arbatinio šaukštelio alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelio druskos
1 žiupsnelio cukraus
1 salotos lapo
Gaminimas:
Nuplautą ir nusausintą apelsiną perpjoviau pusiau. Atsargiai išpjoviau minkštimą. Į apatinę apelsino dalį sudėjau plėšytą salotos lapą.
Kubeliais supjaustytą apelsino minkštimą ir kivį subėriau ant salotos lapo.
Viską apibarsčiau nuplautomis razinomis.
Užpilas - ištirpintą medų sumaišiau su aliejumi, pagal skonį įbėriau cukraus ir druskos. Išmaišytu užpilu apipyliau pagamintas salotas.
Galiausiai viską apibėriau kokoso drožlėmis.
Nuplautą ir nusausintą apelsiną perpjoviau pusiau. Atsargiai išpjoviau minkštimą. Į apatinę apelsino dalį sudėjau plėšytą salotos lapą.
Kubeliais supjaustytą apelsino minkštimą ir kivį subėriau ant salotos lapo.
Viską apibarsčiau nuplautomis razinomis.
Užpilas - ištirpintą medų sumaišiau su aliejumi, pagal skonį įbėriau cukraus ir druskos. Išmaišytu užpilu apipyliau pagamintas salotas.
Galiausiai viską apibėriau kokoso drožlėmis.
SKANAUS !
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą