Reikės:
4 kiaušinių
150 g maltos kiaulienos
150 g maltos jautienos
1 svogūno
4 skiltelių česnako
1 A Š džiovintų petražolių
1 A Š raudonėlių
1 A Š krapų
žiupsnelio 5 pipirų mišinio
1 V Š druskos
1 kiaušinio
1 stiklinė džiūvėsėlių
aliejaus kepimui
Gaminimas:
Maltą mėsą sumaišiau su smulkintu svogūnu ir česnako skiltelėmis.
Subėriau druską ir prieskonius, įmušiau kiaušinį.
Viską gerai išmaišiau.
Virtus kiaušinius nulupau, nusausinau ir apvoliojau džiovintuose petražolių lapeliuose.
Faršo masę padalinau į 4 dalis.
Kiekvieną kiaušinį "aplipdžiau" faršu.
Suformavau pailgus "cepelinus", kuriuos apvoliojau džiūvėsėliuose.
Kepiau dideliame kiekyje aliejaus (turi apsemti) apie 15 minučių.
Stebėkite, kad nepradėtų svilti.
Turi būti švelniai paskrudę.
SKANAUS!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą