Virtuvės Fėjos

Virtuvės Fėjos

2011 m. balandžio 29 d., penktadienis

Žuvies salotos su obuoliais


Ką namote apie krabų lazdelių, rūkytos lašišos, silkės ir obuolių derinį?
Taip taip, nieko "negero" ar "pavojingo" jūsų skrandukams šis nekasdieniškas derinys tikrai nepadarys.
Tiesiog puikus, gaivus užkandis :).
Pavasaris jau įsibėgėja plačiais žingsniais. Visi norim jaustis gražiais ir žvaliais.
Bandom salotas ir kitokius nekaloringus užkandžius :).

Reikės:

100 g silkės aliejuje
1 didelio obuolio
1 agurko
1 pomidoro
2 krabų lazdelių
gabalėlio šaltai rūkytos lašišos filė
svogūnų laiškų
žalumynų (pipirnių, krapų ar petražolių lapelių)

Gaminimas:

Nuplautą obuolį supjausčiau į 4 riekelių.
Pomidorą, agurką irgi suraikiau.
Krabų lazdeles suplėšiau išilgomis juostelėmis.
Silkę - smulkiais gabalėliais supjausčiau.
Lašišos filė suplėšiau.
Sluoksniavimas - ant vienos obuolio riekelės dėjau šiek tiek lašišos, agurko ir pomidorų.
Ir vėl obuolio riekelę ant viršaus.
Tada - krabų lazdelių, svogūno laiškų, agurkų, krapų ir petražolių lapelių.
Dar vieną riekelę ir ant jos silkės gabaliukus, krabų lazdeles ir visa kita, kas dar liko.
Finalas - užvožiau "kepurėlę" ir... ant stalo ;).
SKANAUS!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą