Reikės :
320 g miltų
200 g riebios varškės
2 kiaušinių
0,5 stiklinės cukraus
žiupsnelio druskos
2 A Š kepimo miltelių
1,5 V Š aliejaus
pakelio vanilinio cukraus
Gaminimas :
Kiaušinius išplakiau su paprastu ir vaniliniu cukrumi iki putų.
Įmaišiau varškę ir aliejų, įbėriau kepimo miltelius ir 1,5 stiklinės miltų. Viską išmaišiau.
Tešla turi būti tiršta ir lipni.
Ant stalo pasibėriau likusius miltus, truputį paminkiau tešlą, kad neliptų ir jau kočiojau apie 0,5 cm storio tešlos lakštą.
Supjausčiau vienodo pločio juostelėmis ir iš jų pyniau "kaseles", galus atidžiai užlenkdama, kad kepant neišskystų.
Padarytas kaseles dėjau į riebalais pateptą skardą, kiekvienos viršų patepiau aliejumi ir pabarsčiau smulkiu cukrumi.
Kepiau 180 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
Skanaus !
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą