Toliau "dorojam" petražoles, o Jums - receptukas, kaip paprastai galima pasigaminti puikų mėsos pagardą :)
Reikės:
500 g petražolių (arba tiek, kiek turit)
4 česnakų skiltelių
1 V Š rupios druskos
700 ml alyvuogių aliejaus
Gaminimas:
Nuplautus petražolių lapelius (kotelių nereikia) susmulkinau maisto smulkintuvu iki tyrelės.
Subėriau išspaustus česnakus ir druską.
Išmaišiau.
Sudėjau į švarius stiklainiukus.
Užpyliau alyvuogių aliejumi.
Išmaišiau, kad, neliktų oro pūslelių ir nepradėtų rūgti.
Tokį skanėstą laikykite šaldytuve.
SKANAUS!
super! paprasta ir universaliai skanu! petrazoliu pesto darau labai daznai; tinka ne tik su mesa, bet is su makaronais, ir siaip ant duonos uzsitepti; as cesnaka dazniausiai paskrudinu su alyvuogiu aliejumi, o i pesto dar imalu kedro arba graikisku riesutu ir parmesano surio; liuks receptas; aciu, kad pasidalinai!
AtsakytiPanaikintiOoo petražolės . Tikrai skanus pesto padažas. Mes bandėme tai likome tikrai labai sužavėti.
AtsakytiPanaikintiNoriu isbandit nes daug Turim petrazoliu😇
AtsakytiPanaikinti