Svogūnų pagardas sriuboms, mėsytei, padažams ir netgi picoms, jei, žinoma, kepat namie :)
Reikės:
1 kg svogūnų
400 g pomidorų
60 ml saulėgrąžų aliejaus
1 saujos kapotų krapų
1 saujos kapotų petražolių
1 saujos bazilikų lapelių
druskos (pagal skonį)
400 g pomidorų
60 ml saulėgrąžų aliejaus
1 saujos kapotų krapų
1 saujos kapotų petražolių
1 saujos bazilikų lapelių
druskos (pagal skonį)
kvepiantieji pipirai (pagal skonį)
Gaminimas:
Svogūnus supjausčiau pusžiedžiais.
Pakepinau aliejuje.
Susmulkinau maisto smulkintuvu.
Pomidorus nuplikiau, kad lengviau nusiluptų odelės.
Nulupau odeles ir pomidorus taip pat susmulkinau maisto smulkintuvu.
Viską sukrėčiau į puodą , supyliau aliejų, paskaninau druska, pipirais, subėriau prieskonines daržoves.
Viriau ant nedidelės ugnies 35 minutes.
Išvirusį svogūnų pagardą supilsčiau į švarius stiklainius ir uždariau dangteliais.
Skanaus!
Pakepinau aliejuje.
Susmulkinau maisto smulkintuvu.
Pomidorus nuplikiau, kad lengviau nusiluptų odelės.
Nulupau odeles ir pomidorus taip pat susmulkinau maisto smulkintuvu.
Viską sukrėčiau į puodą , supyliau aliejų, paskaninau druska, pipirais, subėriau prieskonines daržoves.
Viriau ant nedidelės ugnies 35 minutes.
Išvirusį svogūnų pagardą supilsčiau į švarius stiklainius ir uždariau dangteliais.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą