500 g bemielės sluoksniuotos tešlos
4 V Š cukraus
1 V Š malto cinamono
vandens
Gaminimas:
Atšildytą tešlą (pirkau "Mantingos" nepjaustytą mažais lakštais - vientisą)
Išlanksčiau ir padalinau į 2 dalis.
Kiekvieną jų pabarsčiau miltais ir pakočiojau.
Aptepiau vandeniu, pabarsčiau cukrumi ir cinamonu.
Suvyniojau į volelius.
Tešlos volelius supjausčiau maždaug 1,5 - 2 cm pločio riekelėmis.
Sudėjau į kepimo popieriumi išklotą skardą, palikdama tarpelius, kad nesiliestų, nes kepant tūris padidės.
Kepiau 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai pagelto (apie 30 minučių).
Atvėsinau ant grotelių.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą