Virtuvės Fėjos

Virtuvės Fėjos

2012 m. vasario 20 d., pirmadienis

Tikri, sotūs, kvapnūs česnakiniai blynai su lašinukais


Kokios Užgavėnės be riebių, taukuotų blynų?
Neįmanoma.

Reikės:

200 g lašinukų
4 skiltelių česnako
1 kiaušinio
180 ml kefyro
žiupsnelio druskos (jei lešinukai nesūrūs)
200 g miltų
aliejaus kepimui

Gaminimas:

Miltus sumaišykite su druska, supilkite išplaktą kiaušinį
Lašinukus supjaustykite mažais kebeliais.
Česnako skilteles išspauskite ir sumaišykite su lašinukais.
Pastaruosius suberkite į miltų mišinį.
Supilkite kefyrą.
Išmaišykite, jei tešla atrodo per skysta - dar įberkite šiek tiek miltų.
Kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus, papildomai riebalų išsiskirs iš lašinukų.


Sočių Užgavėnių :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą