Sluoksniuota tešla - jėga ! Išsigelbėjimas, kai norisi skaniai ir greitai, arba kada svečiai nepranešę sugriūna :)
Reikės :
350 g sluoksniuotos tešlos
indelio konservuotų persikųkiaušinio trynio
1 V Š grietinėlės
3 A Š cukraus
žiupsnelio cinamono
cukraus pudros
Gaminimas :
Tešlą atšildom, jei sušaldytą perkam.
Ištiesinam ir suradę puodelį, stiklinę ar kokį kitą apvalainą rakandą, darome apskritimus. Pusę padarytų apskritimų dedame į šalį, likusiems išpjauname vidurius su mažesne stiklinaite.
Skrituliukus ir žiedelius sudedame vienas ant kito.
Gautus tešlos dubenėlius sudedam į kepimo popierium išklotą skardą ir į kiekvieno vidų dedame po persiko puselę. Apibarstom cinamonu.
Kiaušinio trynio, grietinėlės bei cukraus plakiniu aptepam tešlą aplink persikų puseles. Galima apibarstyti rupiu cukrumi, bet aš to nedariau. Ir taip skanu buvo.
Kepiau 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
Iškepusius pyragaičius apibarsčiau cukraus pudra.
SKANAUS!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą